▼ IseCity Tourism Association ▼ TobaCity Tourism Association ▼ ShimaCity Tourism Association ▼ MinamiiseTown Tourism Association ▼ MikimotoPearlIsland...other' property="og:description" data-wovn-src:-original-content='◎真珠・・・ 三重県における真珠養殖は、1893年に御木本幸吉翁が、アコヤ貝による養殖法を発明して以来、英虞湾を中心に発達し、発祥の地としての名声を高めてきました。 真珠養殖はその過程に応じていくつかの条件の異なる漁場が必要となります。核入れ後、養生を行なったアコヤ貝が体内の真珠を育てる大事な養成期は、水温が13度以上でプランクトンが豊富であり、潮の流れがよく、しかも波が穏やかであることが必要です。 またこの時期は、貝の表面に付着したフジツボなどを取り除く「貝そうじ」を頻繁に行う必要がある他、水温、赤潮などに細心の注意を払いながら管理しなければなりません。 その養殖技術は全国的にも高く評価されており、全国真珠養殖品評会においてもほぼ毎年受賞するなど、品質の高さが認められています。 【三重県内の真珠製品の販売店に関すること】 ▼伊勢市観光協会  ▼鳥羽市観光協会  ▼志摩市観光協会  ▼南伊勢町観光協会  ▼ミキモト真珠島  ...他'>

pearl shinju

Pearl ①
Pearl ②
pearl nucleus holder
Pearl ①
Pearl ②
pearl nucleus holder

◎Pearls...
Pearl farming in Mie Prefecture has developed around Ago Bay since 1893, when KokichiMikimoto invented a method of cultivating pearl oysters, and has gained recognition as the birthplace of pearl oysters.
Pearl farming requires fishing grounds with several different conditions depending on the process. After inserting the nucleus, the Akoya oyster must be cured during the important cultivation period to grow the pearls inside its body.The water temperature must be above 13 degrees, there must be plenty of plankton, the current must be good, and the waves must be calm. .
Also, during this period, it is necessary to frequently perform ``shell cleaning'' to remove barnacles attached to the surface of the shellfish, and to manage the shellfish by paying close attention to water temperature, red tide, etc.
Their culture technology has been highly praised nationwide, and their high quality has been recognized, including winning awards almost every year at the National Pearl Culture Competition.


[Regarding stores selling pearl products in Mie Prefecture]
▼ IseCity Tourism Association  ▼ TobaCity Tourism Association  ▼ ShimaCity Tourism Association  ▼ MinamiiseTown Tourism Association  ▼ MikimotoPearlIsland...etc.

Detailed information

address
TobaCity
telephone number
059-224-2395 (三重県農林水産部フードイノベーション課)

*Prices are subject to change, so please check with your contact information before going out.

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