VISON brewery tour ~ Learn about Japanese tradition and fermentation culture, and have an experience that will make your body happy ~' name="description" data-wovn-src:-original-content='和ヴィソン内の「学んで体験できる」蔵(味噌蔵・味醂蔵・酢蔵・昆布蔵・醤油蔵・漬物蔵・酒蔵)を案内人と共に巡り、日本の伝統文化である「発酵」について見て学べる体験ツアー。 「味噌はどのように発酵させるの?」 「味醂はどんな材料でできてるの?」 そんな疑問に、蔵をまわりながらお答えいたします。 ツアーの後は、蔵で扱う調味料・食材を使用した軽食(おにぎり・味噌汁・漬物など)もご提供。昔ながらの伝統製法でつくられた本物の美味しさをお伝えいたします。 【開催日】 10月12日(水)、10月26日(水) 【受付場所】 「豊農米蔵 produced by AKOMEYA TOKYO」(和ヴィソン) 【スケジュール】 13:30~ 蔵ツアー ・酒蔵(福和蔵) ・漬物蔵(林商店) ・昆布蔵(奥井海生堂) ・味噌蔵(蔵乃屋) ・醤油蔵(伊勢醤油本舗) ・味醂蔵(美醂 VIRIN de ISE) ・酢蔵(MIKURA Vinegary) 【募集人数】 最大8名 ※最小決行者数2名 【金額】 4,000円(税込) 【お申込み】 お電話、またはVISONオンラインショップにてお申込みください。 【備考】 ・今回のプログラムはモニターツアーの為、参加者の皆様に「アンケート」のご協力をいただきます。 ※モニター中に撮影した動画や写真はプロモーションの一環としてホームページや広報誌等に掲載させていただく場合がございます。 ・「味醂蔵」では、味醂の試飲がございます。アルコールを飲めない方はお申し込み時の「備考欄」にご記入ください。お申し出いただいた方には、アルコール分を蒸発させた「煮切りみりん」をご準備いたします。 備考欄記入例)アルコールNG 2人 | <モニターツアー>VISON 蔵めぐりツアー ~日本の伝統・発酵文化を学び、からだが喜ぶ体験を~'> Toyonou Yonegura produced by AKOMEYA TOKYO” (Wavison) [Schedule] 13:30- Kura tour ・Sake brewery (Fukuwa・Pickles storehouse (Hayashi Shoten) ・Kombu storehouse (Okui Kaiseido) ・Miso storehouse (Kuranoya) ・Soy sauce storehouse (Ise Soy Sauce Honpo) ・Mirin storehouse (VIRIN de ISE) ・Vinegar storehouse (MIKURA Vinegary) [Number of applicants] Maximum 8 people *Minimum number of participants 2 people [Amount] 4,000 yen (tax included) [Application] Please apply by phone or at VISON online shop. [Notes] - Since this program is a monitor tour, we ask all participants to complete a "questionnaire." *Videos and photos taken during the monitor may be posted on the homepage, public relations magazine, etc. as part of the promotion.・Mirin tasting is available at Mirin Brewery. If you do not drink alcohol, please write in the "Notes" section when applying. For those who request, we will prepare ``Nikiri Mirin'' with the alcohol content evaporated. Notes column example) No alcohol allowed 2 people' property="og:description" data-wovn-src:-original-content='和ヴィソン内の「学んで体験できる」蔵(味噌蔵・味醂蔵・酢蔵・昆布蔵・醤油蔵・漬物蔵・酒蔵)を案内人と共に巡り、日本の伝統文化である「発酵」について見て学べる体験ツアー。 「味噌はどのように発酵させるの?」 「味醂はどんな材料でできてるの?」 そんな疑問に、蔵をまわりながらお答えいたします。 ツアーの後は、蔵で扱う調味料・食材を使用した軽食(おにぎり・味噌汁・漬物など)もご提供。昔ながらの伝統製法でつくられた本物の美味しさをお伝えいたします。 【開催日】 10月12日(水)、10月26日(水) 【受付場所】 「豊農米蔵 produced by AKOMEYA TOKYO」(和ヴィソン) 【スケジュール】 13:30~ 蔵ツアー ・酒蔵(福和蔵) ・漬物蔵(林商店) ・昆布蔵(奥井海生堂) ・味噌蔵(蔵乃屋) ・醤油蔵(伊勢醤油本舗) ・味醂蔵(美醂 VIRIN de ISE) ・酢蔵(MIKURA Vinegary) 【募集人数】 最大8名 ※最小決行者数2名 【金額】 4,000円(税込) 【お申込み】 お電話、またはVISONオンラインショップにてお申込みください。 【備考】 ・今回のプログラムはモニターツアーの為、参加者の皆様に「アンケート」のご協力をいただきます。 ※モニター中に撮影した動画や写真はプロモーションの一環としてホームページや広報誌等に掲載させていただく場合がございます。 ・「味醂蔵」では、味醂の試飲がございます。アルコールを飲めない方はお申し込み時の「備考欄」にご記入ください。お申し出いただいた方には、アルコール分を蒸発させた「煮切りみりん」をご準備いたします。 備考欄記入例)アルコールNG 2人'>

<Monitor Tour> VISON Brewery Tour ~ Learn about Japanese tradition and fermentation culture, and enjoy an experience that will delight your body ~ Online reservations accepted

&lt;Monitor Tour&gt; VISON Brewery Tour ~Learn about Japanese tradition and fermentation culture, and enjoy an experience that will delight your body~
&lt;Monitor Tour&gt; VISON Brewery Tour ~Learn about Japanese tradition and fermentation culture, and enjoy an experience that will delight your body~

An experiential tour where you can see and learn about Japan's traditional culture of "fermentation"

Tour the "Learn and experience" breweries (miso brewery, mirin brewery, vinegar brewery, kelp brewery, soy sauce brewery, pickles brewery, and sake brewery) in Wavison with your guide and learn about "fermentation", a traditional Japanese culture. An experiential tour where you can learn.

“How is miso fermented?”
“What kind of material is mirin made of?”
We will answer these questions while visiting our breweries.

After the tour, we will provide light snacks (rice balls, miso soup, pickles, etc.) made with seasonings and ingredients from the brewery. We will tell you about the authentic taste made using traditional methods.

【event date】
October 12th (Wednesday), October 26th (Wednesday)

[Reception location]
Toyono Yonezo produced by AKOMEYA TOKYO” (Wavison)

【schedule】
13:30~ Kura tour
・Sake brewery (Fukuwagura)
・Pickles Store (Hayashi Shoten)
・Konbuzo (Okui Kaiseido)
・Miso storehouse (Kuranoya)
・Soy Sauce Storehouse (Ise Soy Sauce Honpo)
・VIRIN de ISE
・MIKURA Vinegary

[Number of people recruiting]
Maximum of 8 people *Minimum number of participants is 2 people

【Amount of money】
4,000 yen (tax included)

【Application】
Please apply by phone or at VISON online shop.

【remarks】
・As this program is a monitor tour, we ask all participants to complete a survey.
*Videos and photos taken during the monitor may be posted on the homepage or public relations magazine as part of the promotion.
・Mirin tasting is available at Mirin Brewery. If you do not drink alcohol, please write in the "Notes" section when applying. For those who request, we will prepare ``Nikiri Mirin'' with the alcohol content evaporated.
Notes column example) No alcohol allowed 2 people

Detailed information

Period

Wednesday, October 12, 2022, Wednesday, October 26, 2022

Name of facility

VISON

Meeting place/experience place
address
672-1 Vison, Taki-cho TakiTown, 519-2170
Page Top